over mij

Hoi ik ben Arjan en ik inspireer graag! Waarom? Omdat ik er héél blij van word. En dat doe ik nu al 35 jaar en geheel op mijn eigen manier. Altijd vanuit positieve gedachten én altijd met jouw belang voorop!

Als levensgenieter zit ik boordevol passie, ben ik erg positief en super gemotiveerd om je verder te helpen met jouw persoonlijke groei. Het is zo gaaf om inzichten en kennis te delen en mensen te helpen om (nog) gelukkiger te worden bij hun dagelijkse bezigheden.

Natuurlijk zijn de privé situatie en de werksituatie nauw met elkaar verbonden. Toch wil ik me vooral bezighouden met jouw werksituatie. Hoe kan jij écht gaan floreren?

ieder mens heeft potentie

Ik geloof in iedere individu, ik zie altijd potentie in mensen en geef ze inzichten hoe ze de beste versie van zichzelf kunnen worden. Ik help jou om je sterke punten verder te ontwikkelen. Door te doen waar je écht goed in bent, ga je floreren en krijg je een waanzinnig positieve energiebalans.

innoveren en actie ondernemen

Ik geniet ervan om datgene te doen waardoor er bij jou beweging, energie en groei ontstaat. Voor jou wil ik het verschil maken. Zelf iets initiëren en uitdenken brengt daarbij het beste in mij naar boven. Ik vind het leuk om nieuwe activiteiten te starten en nieuwe rollen op mij te nemen. Een idee waar ik enthousiast over ben wil ik zo snel mogelijk in actie brengen. Daarbij heb ik een activerend effect op anderen. Ik wil graag innoveren, out of the box denken en streef naar duurzaamheid en kwaliteit.

ik sta voor een growth-mindset

Ieder mens is uniek en heeft behoefte aan een persoonlijke aanpak. Ik leer jou om te gaan met andere unieke mensen. Niet alleen analyseren en rapporteren, maar vooral on the job experimenteren met nieuwe inzichten zal voor jou het verschil maken. Ik krijg er héél véél energie van als ik jou kan helpen en je zie groeien. Mensen die volledig in hun kracht komen en blijven, ervaren werkgeluk en ontwikkelen  een growth-mindset.